Lliga

Qui acompanyarà Piqué?

Amb Umtiti ja recuperat, es mantindrà Lenglet a l'eix de la defensa?

Qui acompanyarà Piqué?
Qui acompanyarà Piqué?

Amb Umtiti ja recuperat, es mantindrà Lenglet a l'eix de la defensa?

Gerard Piqué i Samuel Umtiti

Clément Lenglet ha fet tot un màster accelerat de titularitat al centre de la defensa blaugrana: ho ha estat en 8 dels 10 últims partits del Barça (només Vermaelen, contra l'Athletic, i el dia de la copa ha deixat de sortir en l'11 titular). Això és per les molèsties que tenia el seu company i compatriota Samuel Umtiti al genoll, unes molèsties que ja s'han esvaït.

És per això que, de cara al partit al Nuevo Metropolitano, el tècnic blaugrana tindrà a la seva disposició 3 centrals (Piqué Lenglet i Umtiti) per 2 places, i haurà d'escollir. De Piqué s'espera que sigui titular, però… continuarà confiant en el nouvingut Lenglet (amb ell acompanyant el català han encaixat 13 gols) o apostarà per un defensa més experimentat que ve d'estar-se gairebé 2 mesos sense jugar?

Cert és que no és el primer partit que Valverde té disponible a Umtiti (amb l'alta des del 10 de novembre, va ser a la banqueta el dia del Betis), però és una evidència que el jugador no té ritme de competició, una cosa que Valverde valora molt. Ritme o veterania, el dilema de Valverde…

COMENTARIS