Gossip

Qui va convèncer Samper per fitxar pel Vissel Kobe?

Qui va convèncer Samper per fitxar pel Vissel Kobe?
Qui va convèncer Samper per fitxar pel Vissel Kobe?
Sergi Samper ha decidit en pocs dies canviar radicalment d'aires i abandonar Barcelona per fitxar pel Vissel Kobe japonès. Amb 24 anys, el migcampista...
Sergi Samper

Sergi Samper ha decidit en pocs dies canviar radicalment d'aires i abandonar Barcelona per fitxar pel Vissel Kobe japonès. Amb 24 anys, el migcampista iniciarà una nova aventura en una cultura totalment diferent de l'europea i intentarà fer fortuna en un futbol on normalment els futbolistesdisputen els últims anys de les seves carreres.

Però quin han estat els motius per acceptar aquesta proposta? Ferran Martínez revela a Mundo Deportivo que tot va començar en una conversa fa menys de dues setmanes amb Gerard Piqué, amic del propietari de Rakuten i el Vissel Kobe, Hiroshi Mikitani. El central li va explicar que el president l'havia trucat preguntant per Samper perquè estaven interessats a fitxar-lo.

Samper es va mostrar sorprès per l'interès del Vissel Kobe i en un principi no es veia jugant al futbol japonès. Però, posteriorment, va anar canviant d'idea després de diverses converses amb Andrés Iniesta i una trobada presencial amb Mikitani aprofitant la seva presència amb motiu del Mobile World Congress de Barcelona.

A partir d'aquí, i amb la proposta sobre la taula, el migcampista barceloní va decidir acceptar la proposta i iniciar un nou repte en la seva carrera, que fins ara ha estat marcada per les lesions i la mala fortuna. Japó l'espera.

COMENTARIS