Mercat

Rabiot, al Barça aquest gener?

Rabiot, al Barça aquest gener?
Rabiot, al Barça aquest gener?
L’arribada de Rabiot al Barça podria precipitar-se. Segons apunta el mitjà Paris United, el migcampista podria arribar al Camp Nou aquest mercat d...

L’arribada de Rabiot al Barça podria precipitar-se. Segons apunta el mitjà Paris United, el migcampista podria arribar al Camp Nou aquest mercat d’hivern a canvi d’uns 5 milions d’euros. 

El futbolista no ha volgut renovar el seu contracte amb el PSG i el club parisenc ja va decidir no utilitzar-lo més com a càstig esportiu. La situació és incòmoda per al jugador, però també per al propi entrenador Tuchel, que ha de gestionar un dia a dia tens. 

És per això que segons apunta la informació el PSG es planteja vendre el jugador immediatament, conscient del problema que podria generar al vestidor fins a finals de temporada. El Barça ja fa temps que està interessat en el futbolista i el seu baix preu és un dels arguments de la seva incorporació. 

Paris United afegeix que el Tottenham també està interessant en el futbolista, però les gestions d'Éric Abidal semblen estar força avançades. Rabiot, a més, podria participar a la Champions League de blaugrana tot i haver participat amb el PSG, arran del darrer canvi de normativa de la competició. 

 

COMENTARIS