Ligue 1

Rabiot denuncia el PSG per fer-lo entrenar amb el filial

Rabiot denuncia el PSG per fer-lo entrenar amb el filial
Rabiot denuncia el PSG per fer-lo entrenar amb el filial
La situació d'Adrien Rabiot al PSG és cada vegada més insostenible. El passat divendres el futbolista va ser apartat dels entrenaments del primer equip i...

La situació d'Adrien Rabiot al PSG és cada vegada més insostenible. El passat divendres el futbolista va ser apartat dels entrenaments del primer equip i el van obligar a exercitar-se amb el conjunt de reserves, en un gest que ha despertat moltes crítiques a França.

El futbolista no s'ha volgut quedar de braços plegats i ha decidit denunciar aquesta situació davant la lliga francesa, segons revela Paris United. El futbolista argumenta que amb la prohibició d'entrenar amb el primer equip no li permeten exercir la seva professió de manera completa. Per la seva banda, el PSG ha dit que el motiu d'aquesta decisió és perquè recuperi la forma física perduda després de no jugar cap partit des de principis de desembre, quan el van apartar per no voler renovar.

Davant aquest panorama caldrà veure si els dirigents del club francès rectifiquen i tornen a admetre el jugador fins al final de temporada, en una acció que l'entrenador Thomas Tuchel veuria amb bons ulls perquè té moltes baixes al mig del camp i no ha arribat cap fitxatge en aquesta posició.

Mentrestant, el Barça continua a l'expectativa per intentar convèncer el jugador perquè arribi amb la carta de llibertat en el pròxim mercat d'estiu però hi ha més clubs interessats en un jugador que viu una situació molt complicada a París i que voldria resoldre abans d'acabar el mes de gener.

COMENTARIS