Jugadors

Rafa Márquez fa oficial la seva retirada

Rafa Márquez fa oficial la seva retirada
Rafa Márquez fa oficial la seva retirada
L’exblaugrana Rafa Márquez ha fet oficial el que ja s’intuïa: la seva retirada. El defensa ha expressat el seu estat en un escrit a les xarxes...

L’exblaugrana Rafa Márquez ha fet oficial el que ja s’intuïa: la seva retirada. El defensa ha expressat el seu estat en un escrit a les xarxes socials. 

El defensa, que el passat estiu va convertir-se en un dels 3 futbolistes en disputar 5 Mundials de futbol,  assegura: “Ja han passat algunes setmanes des del meu últim partit i he volgut donar-me aquest temps per digerir totes les emocions. Han estat 22 de carrera en els quals em sento molt satisfet d'haver fet molts sacrificis, esforços, errors, encerts i com a resultat d'això van provocar tristeses, de vegades decepcions, però majoritàriament, moltes alegries”.

Márquez, que afegeix una col·lecció d’agraïments, va arribar al Barça l’estiu del 2003 i va ser una de les peces capitals per la recuperació esportiva de l’equip amb Rijkaard a la banqueta i Ronaldinho sobre la gespa. El mexicà va destacar sempre pel seu bon desplaçament de pilota i la seva col·locació al camp. 

COMENTARIS