En profunditat

Rafinha compta poc

Rafinha compta poc
Rafinha compta poc
Quan Rafinha va recuperar-se el passat desembre de la greu lesió de menisc que el va tenir apartat 8 mesos dels terrenys de joc, Valverde va ser-li molt...

Quan Rafinha va recuperar-se el passat desembre de la greu lesió de menisc que el va tenir apartat 8 mesos dels terrenys de joc, Valverde va ser-li molt franc. “No puc comptar amb tu perquè ja tinc molts futbolistes a la teva posició”. 

El brasiler va marxar a l’Inter amb la sensació que no havia tingut l’oportunitat de reivindicar-se als entrenaments davant del tècnic, però sense rancor per l’honestedat del tècnic. A L’Inter, on va marxar cedit tota la segona volta, va recuperar la confiança i el bon nivell de joc. 

Però el conjunt italià no va executar l’opció de compra pactada amb el Barça i el jugador brasiler va tornar al Camp Nou tot i la seva intenció de quedar-se a Milà. A Barcelona almenys tindria l’oportunitat de demostrar al tècnic el seu potencial a la pretemporada. 

I ho va aconseguir. Rafinha va lluir a la gira dels Estats Units i Valverde va reconèixer públicament la seva satisfacció. “Estic molt content amb ell. Ja ho estava, però la diferència és que ara el puc veure als entrenaments”. 

El brasiler semblava haver convençut el tècnic i fins i tot va ser titular a la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla. Però allà es va acabar tot. Rafinha només ha tornat a jugar un partit i suma 4 partits sense entrar a la convocatòria. Contra el Leganés tampoc hi serà, i el seu rol a la plantilla cada cop sembla més dèbil. Rafinha, cada cop més, compta poc. 

COMENTARIS