Mercat

Rafinha i Denis també apunten al València

Rafinha i Denis també apunten al València
Rafinha i Denis també apunten al València
El València pot ser un dels clubs que faci més negoci a Can Barça aquest estiu. A banda de l'operació d'intercanvi de porters entre...
Denis Rafinha

El València pot ser un dels clubs que faci més negoci a Can Barça aquest estiu. A banda de l'operació d'intercanvi de porters entre Cillessen i Neto, el conjunt valencià també està treballant per l'arribada de dos migcampistes que no entren en els plans d'Ernesto Valverde: Rafinha i Denis Suárez. Les negociacions estan avançades i es poden concretar en els pròxims dies perquè el Barça necessita ingressar diners abans del 30 de juny per poder quadrar els balanços econòmics.

En els 2 casos el principal obstacle per concretar l'operació és el salari que percebrien al València. La fitxa que rebran serà sensiblement inferior a la del Barça però, a canvi, tindran un paper més protagonista i podran rellançar la seva carrera després d'uns anys sense acabar de destacar. Els dos jugadors veuen amb bons ulls fitxar per un club com el València que la temporada vinent jugarà a la Champions i que pot ser un trampolí per fitxar per un gran club.

Per la seva banda, el València intentarà rebaixar al màxim les seves pretensions econòmiques, ja que també haurà d'afrontar el cost del fitxatge. En el cas de Rafinha l'operació podria rondar els 15 milions d'euros mentre que la de Denis rondaria els 20 milions.

COMENTARIS