Notícies

Rafinha: "Les declaracions del meu pare són equivocades, tinc el cap el Barça"

Rafinha: "Les declaracions del meu pare són equivocades, tinc el cap el Barça"
Rafinha: "Les declaracions del meu pare són equivocades, tinc el cap el Barça"
El pare i representant de Rafinha, Mazinho, va sorprendre aquesta setmana en dir públicament que contemplava una sortida del seu fill al mercat d'hivern:...
Rafinha

| @Catradioesports

El pare i representant de Rafinha, Mazinho, va sorprendre aquesta setmana en dir públicament que contemplava una sortida del seu fill al mercat d'hivern: "Hem de buscar una sortida perquè aquí ho té molt complicat. Fa pràcticament dos anys que hi és, juga molt poc i necessita un club que li doni 30 o 40 partits per temporada perquè fa molt que no té continuïtat al joc. És una cosa de bojos, no s'entén res."

Tot i això, aquestes declaracions no han agradat gens al mateix interessat, a Rafinha. En la presentació de la II Cursa Barcelona en marxa contra el càncer, el jugador ha rectificat les paraules de Mazinho i ha dit que ell només pensa en el Barça: "Sóc jugador del Barça i estic completament compromès amb el Barça. Estic en el millor equip del món i m'he d'esforçar per tenir més oportunitats. Les declaracions del meu pare són equivocades. Ell em va ensenyar la cultura de l'esforç. Quan no em convoquen, a l'endemà corro més. L'important és donar-ho tot. El meu cap està al Barça."

El brasiler va realitzar dues bones actuacions contra l'Inter i el Madrid durant l'absència de Messi però després va realitzar un partit més fluix contra el Rayo i ja no va jugar ni un minut contra l'Inter a Milà ni davant el Betis al Camp Nou.

COMENTARIS