Calcio

Rafinha: "L'Inter no em van donar cap explicació"

"Per contracte, no hi havia cap obligació per la seva banda", explica el futbolista

Rafinha: "L'Inter no em van donar cap explicació"
Rafinha: "L'Inter no em van donar cap explicació"

"Per contracte, no hi havia cap obligació per la seva banda", explica el futbolista

Rafinha, amb les samarretes d'Inter i Barça

L'estiu que va viure Rafinha va ser mogut: després d'un molt bon final de temporada a l'Inter, tenia una opció seriosa de fitxar pel club italià, però després de setmanes d'estira-i-arronsa, el jugador va tornar al Barça. Tant d'aquesta experiència com del joc de l'Inter en parla en una entrevista a Mundo Deportivo.

L'experiència de l'estiu

"Va ser un estiu mogut, per la incertesa sobre què passaria, perquè jo no ho tenia gens clar. Les coses van anar canviant, però jo també era a casa, amb la tranquil·litat d'estar al millor equip del món".

"'Dolgut' no és la paraula. Simplement van ser uns mesos en què vaig estar molt bé, recuperant la confiança després d'una llarga lesió. Pel tracte dels companys i el de tota l'afició em vaig sentir molt de gust, em van tractar com a casa. Lògicament, tal com van anar les coses, no va ser el que m'esperava".

Què s'esperava?

"Per contracte, no hi havia cap obligació per la seva banda".

"No em van donar cap explicació. Sabia que estaven contents dins del club i crèiem que exercirien l'opció de compra, però no va acabar passant".

L'experiència a Itàlia

"A l'Inter vaig tornar a recuperar la confiança, que para mi va ser el més important. Sentir-me futbolista una altra vegada i ser feliç de nou fent el que més m'agrada. Per a mi va ser una experiència brutal, increïble".

"Em va sorprendre. Els companys eren excel·lents, era un grup fantàstic. Em vaig quedar amb la passió que tenen els interistes. Era una bogeria, em recordava a com viuen el futbol a Brasil".

Jugar contra l'Inter

"Jugar contra ells serà especial, òbviament. Va ser una gran sorpresa quan ens va tocar i una motivació per mi".

"Tinc ganes de retrobar-me amb els meus companys i la gent que tan bé em va acollir".

L'estil de Luciano Spalletti, l'entrenador de l'Inter

"És molt tàctic. Té les coses molt clares i li agrada treballar molt, especialment els petits detalls. A més té molt bons jugadors i és un equip que pot jugar molt bé".

COMENTARIS