Notícies

Rafinha passa pel quiròfan i estarà 6 mesos de baixa

Rafinha passa pel quiròfan i estarà 6 mesos de baixa
Rafinha passa pel quiròfan i estarà 6 mesos de baixa
Aquest dimarts 4 de desembre era la data prevista perquè Rafinha passés pel quiròfan després de la ruptura del lligament encreuat del genoll esquerre que va...

Aquest dimarts 4 de desembre era la data prevista perquè Rafinha passés pel quiròfan després de la ruptura del lligament encreuat del genoll esquerre que va patir en el partit al camp de l'Atlètic de Madrid. La intervenció ha anat a càrrec del doctor Ramon Cugat sota la supervisió dels serveis mèdics del Barça i el club ha emès un comunicat explicant que l'operació ha estat un èxit.

A més, també s'ha informat que el temps de baixa aproximat serà d’uns sis mesos, fet que provocarà que el jugador es perdi el que resta de temporada. Aquesta no és la primera lesió important que pateix el brasiler, ja que al setembre del 2015 al camp de la Roma va patir un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret i va estar diversos mesos fora dels terrenys de joc. A l'abril del 2017, al camp del Granada, també va patir problemes al menisc intern i va estar més de 6 mesos de baixa.

Rafinha havia tingut participació aquesta temporada amb Valverde però ara caldrà veure què passa amb el seu futur, ja que cal recordar que finalitza contracte el 30 de juny del 2020.

COMENTARIS