Seleccions

Rakitic abandona la concentració amb Croàcia per lesió

Rakitic abandona la concentració amb Croàcia per lesió
Rakitic abandona la concentració amb Croàcia per lesió
Malgrat que la temporada de clubs ja s'ha acabat, el futbol no s'atura i en aquest mes de juny hi ha la Copa Amèrica i les seleccions europees tenen...

Malgrat que la temporada de clubs ja s'ha acabat, el futbol no s'atura i en aquest mes de juny hi ha la Copa Amèrica i les seleccions europees tenen partits de classificació per a l'Eurocopa. Diversos jugadors blaugranes han estat citats amb les seves seleccions però n'hi ha un que ja ha començat les vacances.

Ivan Rakitic es va incorporar a la selecció de Croàcia després de la disputa de la Copa del Rei però ha notat unes molèsties durant un entrenament i s'ha decidit que no segueixi amb la selecció. En un curt comunicat, el combinat croat ha explicat que s'ha pres la decisió que no segueix però no es parla de l'abast del problema físic de Rakitic.

El blaugrana ha estat un dels jugadors més utilitzats aquesta temporada per Valverde però el seu futur no està assegurat a Can Barça. Des de la direcció esportiva consideren que és un dels jugadors que pot ajudar més a millorar les arques del club davant l'arribada de més fitxatges com el ja confirmat de De Jong més els probables de De Ligt i/o Griezmann.

COMENTARIS