Notícies

Rakitic: "Em vull quedar, jo no tinc dubtes"

"De Jong? Estic convençut que no arribarà pel meu lloc, el meu lloc està ocupat."

Rakitic: "Em vull quedar, jo no tinc dubtes"
Rakitic: "Em vull quedar, jo no tinc dubtes"

"De Jong? Estic convençut que no arribarà pel meu lloc, el meu lloc està ocupat."

Rakitic

Ivan Rakitic ha volgut deixar clar que no pensa marxar del Barça. En una entrevista a Mundo Deportivo ha volgut deixar clar que per part seva es vol quedar i no està gens preocupat per l'arribada de Frenkie De Jong: "Estic convençut que no arribarà pel meu lloc, el meu lloc està ocupat." Aquestes són les frases més destacades del futbolista croat.

Marxar del Barça

"Jo no tinc dubtes. Tinc tres anys de contracte i aquest és el lloc on em vull quedar, on estic content i feliç. Estic fent les coses molt bé aquí i no tinc cap altre pensament. Puc entendre que es parli i que cadascú tingui la seva opinió. El respecte però mai he pensat en marxar."

"Si arriben ofertes? Doncs parlarem, prendrem un cafè i ja està. Amb tots els respectes cap a tots els equips. Si ve una cosa així, m'omple d'orgull perquè és que ho estic fent bé, res més."

De Jong

"M'alegro que l'hagin fitxat. Està jugant molt bé i és positiu que el club es segueixi reforçant. Però també cadascú té el seu lloc. Ell arriba però estic convençut que no arribarà pel meu lloc, el meu lloc està ocupat. Li desitjo molta sort i el respecto al 100% però està jugant en una altra posició que no és la meva, així que no entenc perquè ho relacionen amb mi."

Valverde

"Com va dir el mateix míster, fa 10 dies la temporada era extraordinària i ara sembla que no n'hi ha per tant...Teníem una il·lusió especial per la Champions, pintava molt bé però una cosa no treu l'altra. El treball del míster i del cos tècnic és fantàstic, tenir un entrenador com ell és molt important per a nosaltres i em van agradar les paraules de Bartomeu. És l'entrenador perfecte per a nosaltres."

Les decepcions de la Champions

"És difícil d'explicar i d'entendre. A nosaltres ens fa molt mal. Tenim les mateixes ganes a la Champions que a la Lliga i la Copa, tot i que entenem que per la Champions hi ha una il·lusió diferent. Tant de bo puguem deixar això enrere i guanyar-la la temporada que ve."

"La Lliga et dóna un marge d'error que no tens a la Champions. L'exigència a Europa és molt alta i no tens marge. I tots els detalls compten. En això hem de millorar per encaixar al cent per cent aquests detalls."

Balanç de temporada

"Si guanyem la Copa, un 8 molt alt. Doblets tampoc hi ha tants i seria el novè de la història del club. Seria una temporada fantàstica i tant de bo tots els anys es pogués guanyar el doblet, que sona així de fàcil."

COMENTARIS