Rakitic: "Al Barça sóc 'el sevillano'"

El croat ha parlat al diari ABC sobre el partit d'aquest dissabte al Sánchez Pizjuán

Rakitic: "Al Barça sóc 'el sevillano'"
Rakitic: "Al Barça sóc 'el sevillano'"

El croat ha parlat al diari ABC sobre el partit d'aquest dissabte al Sánchez Pizjuán

Rakitic
Pic of the Day: Rakitic turned 27 today!

| © Getty Images #459510034

Ivan Rakitic ha parlat al diari ABC sobre el partit d'aquest dissabte al Sánchez-Pizjuan. Aquesta serà la primera vegada que el croat torni a 'casa' des que va venir a Barcelona i a l'entrevista ha explicat que per a ell els sevillistes sempre seran la seva família.

Aquestes són les declaracions més destacades de l'entrevista:

El seu sobrenom

 • "Aquí no em diuen el croat, el suís... Aquí em diuen 'el sevillano'. És de debò. I jo, encantat".

L'himne del Centenari

 • "És el que li canto a la meva filla per anar a dormir a la nit. Es queda relaxada. No falla. L'himne serà sempre una cosa especial. Els companys del Barcelona també m'ho han dit, que és impressionant quan s'escolta al Sánchez-Pizjuán i tota l'afició comença a cantar ".

Tornar al Sánchez-Pizjuán

 • "Sincerament, des que vaig arribar al Barça, ​​des que vaig ser presentat, ja m'estava imaginant com seria el tornar al Sánchez-Pizjuán".
 • "És que és molt especial per a mi. Si l'altre dia, aprofitant l'aturada de la Lliga, vaig anar a veure els meus companys del Sevilla a la ciutat esportiva i es em va fer tot estrany. Al principi, quan vaig sortir de casa, ja que tot semblava normal, però quan vaig travessar la reixa de la ciutat esportiva em va entrar una cosa molt estranya, com si no hagués passat el temps. Semblava que m'anava a posar a entrenar també".
 • "Nosaltres és que som com una família gran. Jo me'n vaig anar, però segueixo sent part d'aquesta família. Parlem per telèfon també i tenim un contacte habitual. És la gran família".
 • "Si marco, no ho celebraré, clar que no. I entenc que al Barça m'entendran. El respecte que li tinc al Sevilla és molt gran i segur que si marco també sentiré una mica de dolor. Seria impossible per a mi".

Unai Emery

 • "Ningú guanya tantes vegades per casualitat. Jo, que em vaig entrenar tant amb ell, sé perfectament el que fa: treball, més treball.".

El Barça

 • "És diferent. És un club impressionant. Tot el que passa aquí té una dimensió que al principi et sorprèn. És una entitat immensa. També em va agradar molt el conèixer a futbolistes tan genials que són persones espectaculars".
 • "És impressionant el que els hi veus fer. Poder compartir equip amb dos o tres dels millors futbolistes del món de la meva demarcació és una cosa que no es pot explicar bé. És un luxe. Estar amb ells t'ensenya contínuament".

El 'Baby boom' del Barça

 • "Quedem molt pels nens. Crec que el 80 per cent dels jugadors tenen fills. Celebrem els aniversaris o qualsevol festa dels fills. Aquí hi ha futur el futur. A més, que m'he assabentat fa poc que vénen dos o tres nens més al vestidor".

Luis Enrique

 • "És un gran entrenador. Té les idees molt clares. També treballa una barbaritat. No ens deixa ni un segon. I analitza molt molt bé els rivals".
COMENTARIS