Champions League

Rakitic: "Ens volem demostrar a nosaltres mateix que som molt bons"

"Hem de millorar i molt, ho sabem. Hem de fer un partit complet, no podem fer només 25 minuts bons"

Rakitic: "Ens volem demostrar a nosaltres mateix que som molt bons"
Rakitic: "Ens volem demostrar a nosaltres mateix que som molt bons"

"Hem de millorar i molt, ho sabem. Hem de fer un partit complet, no podem fer només 25 minuts bons"

Rakitic RP 2/10

Ivan Rakitic ha reconegut que l'equip ha fet autocrítica després dels mals resultats de la Lliga i considera que l'equip ha de millorar molts aspectes. Tot i això, el futbolista croat diu que no cal oblidar que amb el mateix futbol s'han aconseguit bons resultats i que hi ha ganes de demostrar tot el potencial que tenen. "Ens volem demostrar a nosaltres mateix que som molt bons", ha dit el migcampista en la prèvia contra el Tottenham on ha parlat d'altres temes.

Els mals resultats a la Lliga

"Els resultats no són els que esperàvem i hem de fer autocrítica. Tenim moltes ganes de fer un gran partit demà. El més bonic del futbol és que cada 3 o 4 dies tens una oportunitat."

"Hem de millorar i molt. Això ho hem parlat però també hem de tenir confiança. No ho podem enviar tot a la brossa perquè hem aconseguit bons resultats els útlims anys."

"Ens volem demostrar a nosaltres mateix que som molt bons."

"Hem de fer un partit complet, no podem fer només 25 minuts bons. Hem de ser més forts en la pressió alta i tenir la possessió a camp rival."

Jugar a Wembley

"Wembley és un camp especial i on s'han viscut grans moments de la història del Barça. Nosaltres també tenim ganes de fer un bon partit aquí."

4-3-3 o 4-4-2 contra el Tottenham 

"És igual. El que fem, ho hem de fer junts. Hem de ser un bloc en atac com en defensa. Hem de ser com una màquina que treballi junta, com hem fet sempre."

El Tottenham

"Tenim molt respecte al Tottenham. Pochettino ho està fent molt bé i serà un partit dur. Sabem que sortiran a guanyar perquè van perdre  el primer parit."

La renovació?

"M'he quedat al Barça perquè és el més gran que hi ha. No estic esperant res. Si em truca Bartomeu, bé. I si no, no passa res, podem anar a fer un cafè i ja està."

La importància de guanyar a la Champions

"No hi ha molts partits a la fase de grups a la Champions i cal guanyar perquè no tens marge. Intentarem fer un bon partit per aconseguir els 3 punts."

COMENTARIS