Jugadors

Rakitic: “La renovació? Vaig donar-li un ’toquecito' a Bartomeu l’altre dia…"

Rakitic: “La renovació? Vaig donar-li un ’toquecito' a Bartomeu l’altre dia…"
Rakitic: “La renovació? Vaig donar-li un ’toquecito' a Bartomeu l’altre dia…"
Una de les patates calentes que té Josep Maria Bartomeu sobre la taula és la demanada de millora de contracte que ha fet Ivan Rakitic. El croat va tenir una...
Rakitic

Una de les patates calentes que té Josep Maria Bartomeu sobre la taula és la demanada de millora de contracte que ha fet Ivan Rakitic. El croat va tenir una gran oferta del PSG per marxar a l'estiu però va preferir quedar-se al Barça on és una peça fonamental en els esquemes d'Ernesto Valverde. Després de refusar la proposta, el migcampista ja va dir públicament que esperava un gest del president blaugrana en forma de millora de contracte, ja que la proposta del PSG era molt millor en termes econòmics.

Han passat els mesos però Rakitic no ha rebut cap contacte del club per afrontar aquest tema i el jugador ha decidit intensificar les declaracions. En la gala de dilluns de Mundo Deportivo ja va enviar un encàrrec a Bartomeu afirmant: "Jo vull ser aquí i, si es pot renovar, estar aquí més anys. Estic molt content aquí, ho sap tothom, el primer el president. No he de dir res més."

Després de la remuntada del Sevilla, on va signar un gran partit i va marcar un gol, el migcampista va tornar a parlar sobre el tema amb el seu habitual sentit de l'humor: "Vaig donar-li un ’toquecito' a Bartomeu l’altre dia… Que espavili…"

COMENTARIS