Rakitic: "Pel nostre cap no hi passa res més que no sigui guanyar"

Rakitic: "Pel nostre cap no hi passa res més que no sigui guanyar"
Rakitic: "Pel nostre cap no hi passa res més que no sigui guanyar"
Primera final de la Champions per a Ivan Rakitic que tot i aparentar tranquil·litat, desitja ser a Berlín i aixecar la seva primera Champions. El...
Ivan Rakitic

Primera final de la Champions per a Ivan Rakitic que tot i aparentar tranquil·litat, desitja ser a Berlín i aixecar la seva primera Champions. El migcampista croat ha estat entrevistat a fifa.com on ha fet balanç de la seva primera temporada com a blaugrana. Sempre desprenent positivisme, l'actual 4 del Barça ha recordat els seus primers dies a l'equip de Luis Enrique, ha repassat la trajectòria de l'equip durant la temporada i ha parlat de noms propis com els de Leo Messi o Xavi Hernández. Tot i haver de jugar l'últim partit de la temporada, Rakitic no veu cap altra cosa que no sigui el Barça aixecant la Copa a l'Olímpic de Berlín.

Arribada al Barça

"Sincerament, no em volia crear moltes expectatives. El meu objectiu no era somiar, sinó viure l'experiència, però tenia clar que l'experiència també es guanya"

"Al Barça cal arribar-hi amb un somriure i marxar amb una rialla encara més gran"

"Les temporades són llargues i pots tenir alts i baixos, era important mantenir la tranquil·litat i la confiança. No és casualitat que el millor rendiment de l'equip hagi arribat al final de temporada"

Luis Enrique

"És molt treballador, no omet cap detall i sempre intenta que la nostra preparació sigui la millor"

"És dels que sap treure el màxim rendiment de cada jugador i això es nota immediatament. Per això tenim tanta confiança i hem pogut estar units fins al final"

Estil Barça

"El primer que vaig haver d'entendre era que a la meva dreta hi jugava el millor del món, Leo Messi. Com que és tan especial, té moviments diferents dels de qualsevol altre extrem. A més a més a la dreta també hi tinc el millor lateral, Dani Alves. Per tant, una de les meves funcions és calibrar la situació i determinar què necessita l'equip"

"Moltes vegades has de deixar brillar els altres i posar la teva capacitat a disposició de l'equip"

Xavi

"És impressionant. Ha estat un gran privilegi haver après d'ell, també fora del camp: com es comporta, com es prepara... És irrepetible, li agraeixo tot el que ha fet per mi i li desitjo tota la sort del món"

Trident

"El club s'ha gastat molts diners per tenir els millors atacants, és normal que es parli d'ells. Són molt bons. El més important és que quan guanyem ho fem junts i tots ho entenem així"

Final de la Champions

"Afrontem la  final amb tranquil·litat. Hem treballat per això. Volem guanyar, coneixem bé la Juventus i la respectem, però pel nostre cap no hi passa res més que no sigui guanyar. És una final i som el Barça"

COMENTARIS