Notícies

Rakitic: "Renovar Valverde seria la millor decisió per al Barça"

Rakitic: "Renovar Valverde seria la millor decisió per al Barça"
Rakitic: "Renovar Valverde seria la millor decisió per al Barça"
Ivan Rakitic compleix enguany la 5a temporada al Barça i ja s'ha erigit en una de les veus referents del vestidor. Ara, en una entrevista a Goal, el...
rakitic valverde

Ivan Rakitic compleix enguany la 5a temporada al Barça i ja s'ha erigit en una de les veus referents del vestidor. Ara, en una entrevista a Goal, el jugador croat ha expressat la seva opinió sobre temes com l'adaptació de Dembélé, la marxa d'Iniesta o la possibilitat d'acabar a la Bundesliga en un futur.

Valverde

"És molt tranquil i treballador. Confio en el meu entrenador i sé el que vol i espera de mi. Encaixem molt bé i tenim una visió similar del futbol."

"Per mi, renovar Valverde seria el millor pas per al Barça. Ell coneix a l'equip i sap què necessita el grup."

Tornar a la Bundesliga?

"Hem de trucar a Niko Kovac o potser em diu alguna cosa Neuer per si pot fer alguna cosa amb Uli Hoeness... La Bundesliga va ser especial per a mi. La meva etapa al Schalke va ser especial i veurem si hi torno de nou."

Dembélé

"No és fàcil arribar al club més gran del món amb la pressió que això comporta. Cal temps. Té qualitats increïbles i jo estic segur que ell també farà el pas. En alguns errors has de fer els ulls grossos a un jugador així perquè té una gran carrera per davant."

La marxa d'Iniesta

"Quan Xavi va marxar, tots es preguntaven com actuaríem sense ell però, després, tot va anar bé. Andrés també és unic i el més important és que han deixat un equip homogeni i preparat. Tots vam aprendre molt d'ells. Andrés va ser per a mi un dels col·legues més importants que vaig conèixer. També és un bon amic fora del terreny de joc. És una pena hagi marxat però entenem la seva decisió."

La Champions

"Estem ansiosos per guanyar la Champions però també sabem que el Barça només l'ha guanyat quan ha aconseguit ser campió de lliga la mateixa temporada."

 

COMENTARIS