Mercat

Rashford, una altra alternativa per la davantera

Rashford, una altra alternativa per la davantera
Rashford, una altra alternativa per la davantera
Un dels objectius de la direcció esportiva del Barça per la pròxima campanya és reforçar la zona ofensiva. En els últims temps han sonat molts noms com els...
Rashford

Un dels objectius de la direcció esportiva del Barça per la pròxima campanya és reforçar la zona ofensiva. En els últims temps han sonat molts noms com els de Griezmann, Neymar o Rodrigo però aquest divendres l'Sport posa un altre nom sobre la taula que agrada molt als tècnics culers: Marcus Rashford.

El davanter anglès del Manchester United té només 21 anys però ja ha demostrat ser un dels talents amb més potencial de futur del futbol europeu. És molt ràpid, pot caure a les bandes, s'associa bé i garanteix sacrifici en la pressió. No és un killer d'àrea a l'estil Suárez però té bona rematada i es mou molt bé entre línies. Aquestes característiques encaixen a la perfecció amb l'estil que busca el Barça i el club ja ha sondejat la possibilitat de fitxar-lo.

El problema que es trobarà el club blaugrana per fitxar Rashofrd és que el Manchester United no es vol despendre d'una de les seves icones forjades al planter i que està cridat a ser un referent en les pròximes temporades. Tot i això, el Barça s'aferra a un factor que pot ser determinant. El jugador ha refusat les diferents propostes de renovació que li ha ofert el Manchester United i el seu contracte finalitza el juny del 2020.

D'aquesta manera, si el United no aconsegueix retenir-lo, el jugador podria marxar lliure la pròxima temporada. Això podria facilitar una sortida aquest estiu mitjançant un traspàs per garantir-se uns ingressos econòmics i el Barça espera veure com van les negociacions. En qualsevol cas, el preu de sortida de Rashford no seria inferior als 100 milions d'euros.

COMENTARIS