Jugadors

Reapareix el millor Coutinho

Reapareix el millor Coutinho
Reapareix el millor Coutinho
La temporada de Coutinho no ha estat del tot brillant. Però coincidint amb la prèvia de l’anada de les semifinals de Champions, el brasiler va mostrar...
Coutinho

| FCB

La temporada de Coutinho no ha estat del tot brillant. Però coincidint amb la prèvia de l’anada de les semifinals de Champions, el brasiler va mostrar contra el Llevant una de les seves millors imatges de l’any. 

El davanter va ser un dels futbolistes més incisius de l’atac blaugrana i va desprendre una confiança gairebé desconeguda els últims mesos. En 45 minuts va sumar 44 intervencions, un registre altíssim que indica el seu impacte en el joc blaugrana. 

Coutinho, a més, va xutar 5 vegades en la mitja part que va jugar, molt més del que és habitual. L’ex del Liverpool tenia una mitjana d’1,5 remats a porteria, pel que es va atrevir molt més a buscar a porteria. 

La seva substitució al descans pot indicar que Valverde comptarà amb ell d’inici contra el Liverpool. Dembélé, l’altre aspirant a l’11 inicial al Camp Nou, va intervenir 44 vegades en 90 minuts i va rematar 1 sol cop. 

COMENTARIS