Jugadors

Reis: "Molts joves tindran oportunitats"

Reis: "Molts joves tindran oportunitats"
Reis: "Molts joves tindran oportunitats"
Ludovit Reis és el primer fitxatge del Barça B de cara a la propera temporada. En una roda de premsa de comiat al Groningen, el blaugrana ha expressat les...

Ludovit Reis és el primer fitxatge del Barça B de cara a la propera temporada. En una roda de premsa de comiat al Groningen, el blaugrana ha expressat les seves sensacions després de passar els primers dies al club català. 

Primer dia al club

"Vaig ser ben rebut, immediatament vaig passar l'examen mèdic i, per descomptat, també vaig visitar el club".

"Veus a tots aquests grans jugadors passant davant teu. Després Jasper Cillessen i Sergio Busquets venen a saludar-te i penses 'uau'. Encara pots veure Messi arribant al camp d'entrenament i intercanvies una mirada amb ell. Aquestes són les petites coses que realment no puc oblidar”. 

“¿Què em va dir Cillessen? em va explicar com era Barcelona, com van les coses amb els nois, la ciutat que tots estimen. Només vaig poder gaudir de tot això”.

Fitxatge pel Barça

"Que jo hagi pogut fer aquest pas és un somni fet realitat. Crec que puc aprendre molt del Barça i dels jugadors que hi ha. Aniré a per totes en aquesta nova etapa".

Primer equip o Barça B

"Entrenaré amb el primer equip de vegades, però jugaré amb el B. El que succeeixi dependrà de mi i del que demostri a l'entrenador. No m'importa començar amb el Barça B. M'han dit que molts joves tindran la seva oportunitat al primer equip . Ara, de tota manera, és moment de relaxar-me amb la família per començar després al màxim la meva experiència al Barça ".

 

COMENTARIS