Notícies

Rivaldo alerta sobre el Madrid

Rivaldo alerta sobre el Madrid
Rivaldo alerta sobre el Madrid
Rivaldo va ser durant 5 temporades el líder del Barça. El brasiler va jugar 12 Clàssics i va aconseguir 5 gols contra el Madrid. Ara, com a ambaixador d...

Rivaldo va ser durant 5 temporades el líder del Barça. El brasiler va jugar 12 Clàssics i va aconseguir 5 gols contra el Madrid. Ara, com a ambaixador d’una marca d’apostes, analitza el partit de diumenge. 

Madrid en problemes

"El Madrid no només no està aconseguint resultats, sinó que tampoc està jugant bé. L'equip ha guanyat el seu partit de Lliga de Campions, però va ser una mala actuació i va rebre un gol d'un equip feble. Un mal resultat al Camp Nou podria convertir-se en l'últim partit de Lopetegui al Reial Madrid".

"Després de guanyar tres Lligues de Campions seguides, el Reial Madrid havia d'enfonsar-se en algun moment".

Perill del Madrid

"No s'ha de subestimar a un rival tan poderós com el Reial Madrid. Quan jo jugava al Barcelona vam anar al Bernabéu desacreditats pels mals resultats i vam aconseguir empatar i guanyar aquests partits obtenint excel·lents resultats. El Barcelona ha de tenir cura i no pensar que serà fàcil". 

"Els atacants del Madrid estan desitjant fer un gran partit aquest diumenge. Tothom els està desacreditant i aquesta podria ser una oportunitat per silenciar els crítics i recuperar la confiança".

Vinicius

"Està a punt per jugar més amb el Reial Madrid, i ara sembla que Florentino Pérez està perdent la paciència amb aquest tema. Sembla que no entén com un jugador tan bo no està sent part d'un equip que està patint tant [en atac]".

Lopetegui

"No se’l pot jutjar amb tanta duresa i tan aviat. Només han passat 13 partits, sense temps perquè els jugadors s'acostumin a la seva filosofia".

 

 

COMENTARIS