Jugadors

Rivaldo: "Continuar depenent de Messi és perjudicial"

"El Barcelona té el tipus de jugadors que podrien decidir un partit, però no ho estan fent"

Rivaldo: "Continuar depenent de Messi és perjudicial"
Rivaldo: "Continuar depenent de Messi és perjudicial"

"El Barcelona té el tipus de jugadors que podrien decidir un partit, però no ho estan fent"

Rivaldo

L'exjugador del Barça, Rivaldo, ha participat en un acte promocional d'un dels seus patrocinadors, on ha valorat la situació del Barça.

La Messidependència

"Tots sabem com n'és de bo, Messi, com a jugador i com pot arribar a ser de decisiu, però el Barça té altres grans jugadors a l'equip i continuar depenent dels gols i les assistències de Messi és perjudicial".

"El Barça necessita que altres jugadors estiguin a l'alçada de les circumstàncies. Messi no durarà per sempre i a la seva edat és normal que el seu nivell comenci a disminuir lleugerament any rere any, així que ha d'haver algú que prengui les regnes".

"El Barcelona ja té el tipus de jugadors que podrien decidir un partit, però la veritat és que no ho estan fent quan és important".

La ratxa de l'equip

"Hi ha raons per estar preocupat, és rar veure el Barça patint en tres partits de lliga. L'equip ha d'anar amb compte amb això perquè la Champions és més dura que la lliga i si estan perdent punts contra aquest tipus d'equips, les coses podrien empitjorar encara més a la Lliga de Campions".

"Després de tres partits sense guanyar, jugadors i entrenador comparteixen la responsabilitat per la falta d'èxits. El club té grans jugadors i un bon entrenador, però les coses no estan funcionant ara mateix, així que és hora de preocupar-se, però sempre sabent que és una responsabilitat comuna i mai culpar ningú individualment".

El Tottenham-Barça

"El Barcelona és un equip fort, però no ha guanyat en tres partits i estan jugant malament, així que crec que els Spurs tenen l'oportunitat de guanyar. No considero que el Barcelona sigui favorit en aquest partit".

COMENTARIS