Jugadors

Rivaldo: "Hagués donat la Pilota d'Or a Cristiano"

Rivaldo: "Hagués donat la Pilota d'Or a Cristiano"
Rivaldo: "Hagués donat la Pilota d'Or a Cristiano"
Rivaldo ha analitzat l’actualitat futbolística i ha sorprès a l’afirmar en un acte que ell hauria donat la Pilota d’Or a Cristiano Ronaldo....
Rivaldo al Camp Nou

Rivaldo ha analitzat l’actualitat futbolística i ha sorprès a l’afirmar en un acte que ell hauria donat la Pilota d’Or a Cristiano Ronaldo. 

Pilota d’Or

"Luka Modric va fer un gran any al guanyar la Champions i ajudant Croàcia a aconseguir la final del Mundial, però si jo hagués votat, hauria escollit Cristiano Ronaldo".

“Messi havia d'haver estat, com a mínim, al top 3. És més, Ronaldo i Messi han tingut un rendiment sòlid i han estat decisius en els seus clubs. No hi ha motius per aquest canvi de tendència".

Absència de Cristiano a l'entrega de premis

“L'absència de Cristiano està motivada per un sentiment d'injustícia. Les seves expectatives no es van complir després d'una temporada de tant èxit".

Espanyol-Barça

"L'Espanyol passa per una mala ratxa però aquesta situació serà una motivació especial per sortir d’aquesta mini-crisi guanyant a l’etern rival. 

"El Barça ha d'estar alerta per no perdre el liderat aconseguit la setmana passada".

Libertadores a Madrid 

"No té sentit. Moltes persones començaran a pensar que l'Argentina no està en condicions d'albergar esdeveniments de prestigi". 


Nuñez
"Ell va ser el dirigent que em va fitxar. Va pagar la meva clàusula. Núñez va ser l'home que va confiar en les meves qualitats. Gràcies a ell vaig tenyir el privilegi i el plaer de vestir la samarreta del Barça

COMENTARIS