Notícies

Rivaldo no descarta que Guardiola pugui canviar de banqueta a l'estiu

Rivaldo no descarta que Guardiola pugui canviar de banqueta a l'estiu
Rivaldo no descarta que Guardiola pugui canviar de banqueta a l'estiu
Rivaldo i Pep Guardiola van compartir vestidor al Barça durant 4 temporades i van forjar una bona relació. Ara, el brasiler ha valorat la feina que està fent...
Rivaldo

Rivaldo i Pep Guardiola van compartir vestidor al Barça durant 4 temporades i van forjar una bona relació. Ara, el brasiler ha valorat la feina que està fent el tècnic del City i ha declarat que no descarta que acabi fent les maletes d'Anglaterra.

Guardiola com a entrenador

"És curiós. Quan compartíem vestuari, Guardiola era un pesat dient que seria un entrenador... Però mai em vaig imaginar que seria tan bo i que aconseguiria tants èxits!! Me'n alegro moltíssim per ell perquè posa molta passió a tot el que fa i la relació amb els jugadors és magnífica. Això demostra que és una gran persona."

El futur de Guardiola

"Estic convençut que Guardiola tindrà noves oportunitats i propostes en el futur. Jo no descartaria que fos aquest mateix estiu. És veritat que sembla que està content al Manchester City, però potser una bona proposta des d'Espanya li pot interessar."

"A ell no li agrada això d'estar lluny de la seva família i els seus amics. Els troba a faltar. Gaudeix moltíssim amb ells i crec que, per aquest motiu, la nostàlgia cap a la seva gent, pot determinar el seu futur."

Hazard al Madrid?

"És el que les dues parts necessiten. El Madrid perquè després d'una mala temporada busca aquest tipus de cracks per reaccionar l'any que ve. I Hazard perquè està buscant un repte més gran que el Chelsea. I el Madrid ho és."

COMENTARIS