Jugadors

Rivaldo prefereix evitar les rotacions

Rivaldo prefereix evitar les rotacions
Rivaldo prefereix evitar les rotacions
Rivaldo ha analitzat aquest dimarts el Clàssic de Copa del rei entre el Barça i el Madrid i ha reclamat a Valverde que eviti les rotacions. Messi&ldquo...
Rivaldo

Rivaldo ha analitzat aquest dimarts el Clàssic de Copa del rei entre el Barça i el Madrid i ha reclamat a Valverde que eviti les rotacions. 

Messi

“Si aconsegueix recuperar-se parcialment, [jugar] dependrà més d'ell que de l'entrenador. Té un estatus i crec que realment vol jugar aquest partit”.

"És un jugador important per a l'equip i els resultats sense ell així ho demostren. Malgrat tot, el Barcelona ja ha derrotat aquest any al Reial Madrid sense Messi. És un jugador crucial en l'equip, però el Barcelona no depèn tant d'ell com alguns podrien suposar”. 

Rotacions

“Una eliminació seria difícil per a la confiança en l'entrenador i per la de l'equip en una part crucial de la temporada, de manera que no hi ha molt a inventar en aquest partit i hauria de jugar amb totes les seves forces. Aquest no és un partit per rotar". 

"De totes maneres, crec que l'equip té una bona plantilla i la forma en què juguen els permet estalviar més energia que altres clubs ja que tenen una gran possessió de pilota i obliguen als seus oponents a córrer molt".

"El cansament és natural en un gran club que acostuma a estar en dos o tres competicions alhora”.

Vinicius 

"Vinicius està guanyant confiança i convencent als aficionats, demostrant tot el seu valor...  Solari el va canviar de banda el cap de setmana per posar a Bale per l'esquerra, una decisió que podria haver confós o enfadat al brasiler, però avui en dia qualsevol jugador ha de poder jugar en més d'una posició”. 

COMENTARIS