Buzz

Rivaldo respon Van Gaal per les crítiques a Messi

Rivaldo respon Van Gaal per les crítiques a Messi
Rivaldo respon Van Gaal per les crítiques a Messi
Rivaldo i Louis Van Gaal van coincidir al Barça i van tenir una relació complicada. L'entrenador holandès no acceptava la llibertat de moviments que...
Rivaldo

Rivaldo i Louis Van Gaal van coincidir al Barça i van tenir una relació complicada. L'entrenador holandès no acceptava la llibertat de moviments que tenia l'astre brasiler i els conflictes per la posició on jugava i la seva actitud van ser constants en les 3 temporades que van compartir vestidor.

Ara, s'ha produit un nou desencontre a través dels mitjans i les xarxes socials. Van Gaal va fer unes declaracions on questionava el paper individualista de Messi en el rendiment col·lectiu del Barça les últimes temporades: "Quantes Champions ha guanyat el Barça amb el que diuen que és el millor jugador del món? Messi també és responsable del que passa al Barça, ell s'ha d'adaptar a l'equip i no al revès."

A través d'Instagram, Rivaldo ha comentat la notícia i ha reivinidcat el paper de jugadors talentosos com Messi, Neymar i Cristiano Ronaldo. A més, també critica la gestió d'alguns entrenadors que no van tenir una carrera brillant com a jugador, com li va passar a Van Gaal. Aquest és el missatge sencer de Rivaldo sobre les declaracions de l'holandès: "Messi, Neymar i Cristiano Ronaldo són jugadors diferencials i ni l'equip i l'entrenador saben com fan aquestes coses d'un altre món, però hi ha molts entrenadors que no els agraden aquests jugadors perquè resten mèrit al propi entrenador. Per això prefereixen parlar d'aquests jugadors que no saben jugar en equip i que són bons només individualment. Jo vaig jugar més de 24 anys al futbol i sé molt bé que molts entrenadors eren molt normals quan jugaven i altres que ni van ser jugadors. Avui, com entrenadors, volen dir que el seu equip juga en equip per tenir mèrit com a bon entrenador. Si tens un jugador com Pelé, Johan Cruyff, Rivellín, Garrincha, Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo, Ronaldo el Fenomen, Rivaldo, Ronaldinho, Zidane, Romario, Kaká, Maradona, Zico, Mbappé, Figo, etc, és més fàcil però no vol dir que vagis a ser campió, però si tens també un equip que no juga bé tàcticament no vol dir que vagis a ser campió. Jo prefereixo els jugadors diferencials perquè el futbol és alegria i a tots ens agrada alguna cosa diferent al camp. L'equip és sempre important, però es necessiten tenir jugadors diferencials."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@leomessi , @neymarjr e @cristiano são jogadores diferenciados e nem a equipe e o treinador sabem como eles fazem estas coisas de outro mundo, porém tem muitos treinadores que não gostam destes jogadores porque o treinador fica sem mérito e prefere falar que estes jogadores não jogam em equipe e que são bons individualmente. Como joguei por mais de 24 anos futebol sei muito bem que tem muitos treinadores que quando jogavam eram bem normais e outros nem jogadores foram. Hoje como treinadores, eles querem dizer que o seu time joga em equipe para eles terem o mérito de um ótimo treinador. Se você tem um jogador como Pelé, Johan Cruyff, Rivellino, Garrincha, Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo, Ronaldo Fenômeno, Rivaldo, Ronaldinho Gaúcho, Zidane, Romário, Kaká, Maradona, Zico, Mbappé, Figo, Stoichkov, Hagi etc, fica mais fácil porém não quer dizer que vá ser Campeão , e se você também tem uma Equipe que joga bem taticamente não quer dizer que vai ser Campeão. Eu prefiro os jogadores diferenciados pois futebol é alegria e todos gostam de algo diferente em campo. A equipe é sempre importante mas com certeza nela precisa ter jogadores diferenciados que farão algo a mais dentro de campo. fica a dica ... #pentacampeão

A post shared by Rivaldo Ferreira (@rivaldooficial) on

COMENTARIS