Opinió

Roben el model i van camí del sextet

"No fitxar Asensio és un ridícul blaugrana dels que passarà a la història, amb Bartomeu al capdavant"

Roben el model i van camí del sextet
Roben el model i van camí del sextet

"No fitxar Asensio és un ridícul blaugrana dels que passarà a la història, amb Bartomeu al capdavant"

david sanchez weloba

Isco podia ser blaugrana perquè era el prototip de jugador ADN Barça i no el vas fitxar. Kross es va oferir al Barcelona i ningú el va escoltar. Va marxar cap a Madrid. I Asensio, aquesta és i serà la gota malaia del barcelonisme a la dècada vinent. Asensio podia ser blaugrana per 4 milions d'euros. I no és veritat que l'operació es trenqués per la forma del pagament. El problema és que el Barcelona mai va arribar els 4 milions. Es va plantar en 3.4 (va iniciar amb una oferta de 2.8). Tot i que Miguel Ángel Nadal es va deixar la vida trucant a Zubi per tal que fitxessin Asensio, a Can Barça ningú va fer el pas. La situació dramàtica econòmicament parlant del Mallorca feia pensar que el club balear cediria a les pretensions blaugranes però en aquest moment apareix Florentino Pérez. El president blanc truca a Rafa Nadal (el tennista) i li demana el telèfon del seu tiet. Cinc minuts de conversa que acaben amb el traspàs d'Asensio però quedant-se una temporada més a Mallorca. És a dir, el que li demanava el Mallorca al Barcelona des del primer dia. Queda clar que el Barcelona mai va arribar als quatre milions que demanava el conjunt balear. El ridícul blaugrana és dels que passarà a la història, amb Bartomeu al capdavant.

Sextet blanc

El Madrid olora la sang i vol el sextet. Sap que tenen el millor equip i volen aprofitar el que sembla és el seu cicle virtuós. A la capital saben que guanyar el sextet és el camí més curt per autoanomenar-se millor equip d'Europa, del món, de la història, de la galàxia i del que calgui.

Ahir el millor pel madridisme no va ser el resultat. El millor pel Madrid és la sensació de superioritat davant el Barça. Fa no massa, el Madrid visitava el Camp Nou amb pànic i amb les cames tremolant. Doncs ara el Madrid ve al Camp Nou amb galons d'equip gran. Amb iniciativa i amb capacitat per guanyar tranquil·lament.

Nit blanca i rodona

1-3 del Madrid i cap a casa. Gols de Piqué, el jugador més odiat per la parròquia blanca en pròpia porta, de CR7 l'ídol blanc i més odiat a Can Barça i l'últim d'Asensio....del jugador que era teu i que el vas deixar escapar per culpa de la incompetència de la junta de Bartomeu. De traca.

Súper plantilla blanca

No ens enganyem. En l'estiu de la inflació futbolística pel "cas Neymar" el Madrid va a la seva. Donant per bona la plantilla de la temporada passada esperant el que passi amb Mbappé, que ara com ara sembla clar que jugarà al PSG tot i que Florentino encara no vol llençar la tovallola. El salari és el problema. El Madrid podria arribar els 180 milions d'euros del traspàs (de fet està disposat a posar-los damunt la taula). El problema és que el Madrid no pot arribar al salari que li ofereix el PSG a Mbappé, perquè Florentino no vol problemes de vestidor. Volen mantenir l'escala salarial. Tenen un pla i el segueixen.

COMENTARIS