Notícies

Robert: "Valverde i Segura? No es pot cessar algú per un resultat"

Robert: "Valverde i Segura? No es pot cessar algú per un resultat"
Robert: "Valverde i Segura? No es pot cessar algú per un resultat"
L'exdirector esportiu del Barça, Robert Fernández, ha concedit una entrevista a la SER on ha analitzat la temporada del conjunt blaugrana i ha...
Robert Fernández

L'exdirector esportiu del Barça, Robert Fernández, ha concedit una entrevista a la SER on ha analitzat la temporada del conjunt blaugrana i ha parlat de diversos temes com el futur de Valverde i Pep Segura, el seu comiat del club l'estiu passat o la possible arribada de Griezmann.

El seu comiat del Barça

"No vaig pensar si era just o no... El meu contracte acabava als tres anys i ja vaig notar que el meu temps al Barça estava arribant a la seva fi."

"4 directors esportius en 4 anys? És nefast."

La derrota de Roma

"Si el meu comiat va ser per la derrota Roma, seria una gran error. Que facin fora a Pep Segura pel que va passar a Liverpool? Per un resultat no es poden prendre aquest tipus de decisions... Cal analitzar moltes coses més."

Valverde

"Quan vaig decidir que vingués Valverde pensava que era el millor entrenador possible per al Barça. Crec que ha fet un treball excel·lent, li ha faltat fortuna en dos dies claus."

"Amb Valverde tenia molt bona relació, igual que amb Luis Enrique. Amb Pep Segura no era igual però no vam tenir problemes."

Griezmann

"Amb els jugadors que hi ha ara, em pensaria fitxar Griezmann o no. Entenc que l'afició no entengui el que va passar l'any passat amb el documental. Per a mi no va ser gens agradable."

COMENTARIS