Masia

Roberto Navarro: "Pep Segura no creu en l'ADN Barça"

Roberto Navarro: "Pep Segura no creu en l'ADN Barça"
Roberto Navarro: "Pep Segura no creu en l'ADN Barça"
Roberto Navarro, el pare de Robert Navarro, el jove exblaugrana que s’ha convertit en el futbolista més jove de la història en debutar al Mònaco, ha...

Roberto Navarro, el pare de Robert Navarro, el jove exblaugrana que s’ha convertit en el futbolista més jove de la història en debutar al Mònaco, ha explicat al programa Tot Costa de Catalunya Ràdio els motius de la marxa del seu fill a França, i no deixa en bon loc a Pep Segura. 

Ofertes

“Teníem 5 propostes. Bakero va venir diverses vegades a Pamplona i li he d'estar molt agraït. Però ell tenia previstes unes coses però després els de dalt no les complien. Ell volia que Robert arribés al primer equip, però ell no manava i els de dalt no volien”. 

“En la proposta del Barça només et deien que pujaria al juvenil A, res més, i els altres [clubs] et donaven pauta a pauta tot el que passaria any a any. La veritat és que entre les propostes dels altres i la del Barça hi havia molta diferència, tant esportiva com econòmicament”.

Pep Segura

"Deu ser un bon treballador i té molts coneixements futbolístics, però no crec que cregui en l'ADN Barça”. 

La Masia

“La gent critica Miranda i Chumi pel partit contra el Llevant, però jo crec que si Miranda hagués estat entrenant amb el primer equip fa un any ara no estaria, com diu la gent, tan verd. Com Chumi, és un grandíssim jugador. Entrenar cada dia amb Messi i companyia et fa ser millor jugador; i aquest és el projecte esportiu del que et parlen tots els altres, menys el Barça”. 

“És una pena, perquè puc dir que la del Barça és la millor pedrera del món i amb molta diferència. No puc parlar malament de Pep Segura però no creu en l'ADN del Barça. Aquesta és la diferència ".

Dubtes dels joves

"Si els jugadors marxen del Barça és perquè veuen que al club no creuen en la Masia. El meu fill em deia que no pujaven a ningú. I em posava l'exemple d’Aleñá i la dificultat que tenia per jugar. L'últim en pujar havia estat Sergi Roberto i ja feia uns anys, d'això. Sabem que això és el Barcelona, un dels millors clubs del món. Sabem que és molt difícil arribar, però abans s'arribava al primer equip més que ara. El jugador no és ximple, vol arribar”. 

“El meu fill volia ser jugador professional i veia que al club no s'apostava per l'ADN Barça. Sort que García Pimienta és al Barça B perquè si no hi fos, hi hauria un zero per cent de possibilitats de pujar per jugadors com Riqui Puig o Miranda. A aquests jugadors cal donar-los entrenaments amb el primer equip perquè no estiguin tan verds”.

COMENTARIS