Mercat

Rodrigo Caio: "Era o Murillo jo"

Rodrigo Caio: "Era o Murillo jo"
Rodrigo Caio: "Era o Murillo jo"
Éric Abidal va reconèixer que el Barça havia temptejar la incorporació de Rodrigo Caio, central del Sao Paulo, com a reforç d’hivern. Ara el futbolista...
Rodrigo Caio

Éric Abidal va reconèixer que el Barça havia temptejar la incorporació de Rodrigo Caio, central del Sao Paulo, com a reforç d’hivern. Ara el futbolista ha explicat el seu punt de vista en una entrevista a Globoesporte. 

Fitxatge frustrat

"Em vaig quedar a l'expectativa, clar que era una gran oportunitat per a mi. Eren només sis mesos, però era una oportunitat d'entrar a Europa, en un club gran, on podia mostrar el meu futbol”.

"Vaig arribar a fer les proves mèdiques, i eren positives, però ells tenien dues opcions: jo o Murillo, que va ser fitxat. Ja les havia passat, i quan vaig sortir de la sala de proves, ja tenien fitxat Murillo”. 

Adaptació

"Crec que la preferència en Murillo va ser per jugar a Europa, al campionat espanyol. Això és molt important per a ells, i encara més ara que és el període decisiu dels campionats: Champions, Copa del Rei i lliga”. 

“L'adaptació va fer tota la diferència: per jugar al Brasil i no tenir experiència a Europa. L'entrenador [Valverde] va fer una entrevista parlant d'això, volia un jugador més aviat per aquest moment. Això va ser el que va succeir”. 

“Però només saber que hi ha interès d'ells em deixa molt feliç. Senyal que m'acompanyen i saben de la meva potencial".

Oportunitat

“Són oportunitats que de vegades tenim i moltes vegades no es concreten. M'ha passat bastant. És clar que en algun moment et frustres, però forma part del futbol. Penso en positiu. Mai ha estat fàcil per a mi i no ho ha estat ara”. 

COMENTARIS