Jugadors

Ronaldo: "Messi em fa somiar"

Ronaldo: "Messi em fa somiar"
Ronaldo: "Messi em fa somiar"
Ronaldo va ser un dels millors jugadors de finals del s.XX i inicis de segle. El brasiler ha analitzat en una entrevista a un programa d’Sky Sport...
Ronaldo

Ronaldo

Ronaldo va ser un dels millors jugadors de finals del s.XX i inicis de segle. El brasiler ha analitzat en una entrevista a un programa d’Sky Sport Itàlia el que li genera Messi. 

Messi

"Messi m'emociona, em fa somiar, em fa divertir, és un jugador molt especial”. 

Cristiano

“No pot ser exclòs ni oblidat, és un altre jugador especial amb molta qualitat i una força increïble. Són els dos jugadors que em fan somiar”. 

Neymar 

“Està encara una mica més enrere que ells. Esperem que tingui més continuïtat i que pugui convertir-se en un gran jugador”.

Qui és el Ronaldo vertader?

"És una broma que no hauria de molestar-nos a cap dels dos, perquè quan m'ho diuen, estic molt orgullós i segur que ell també, diguem que tots dos som el veritable Ronaldo”. 

Valladolid

"Estic enamorat del futbol i encara volia participar en aquest esport. L'oferta de Valladolid era exactament el que estava buscant, així que m’hi vaig llançar de cap. És un gran desafiament per a mi, hi ha molta feina a fer, però m'estic divertint molt”. 

 

COMENTARIS