Notícies

Rosell: "He perdut 2 anys de la meva vida"

Rosell: "He perdut 2 anys de la meva vida"
Rosell: "He perdut 2 anys de la meva vida"
El pròxim 25 de febrer començarà el judici a Sandro Rosell després de 637 dies de presó preventiva acusat d'un presumpte delicte de blanqueig de capitals...
Sandro Rosell

El pròxim 25 de febrer començarà el judici a Sandro Rosell després de 637 dies de presó preventiva acusat d'un presumpte delicte de blanqueig de capitals. L'expresident del Barça ha concedit una entrevista a RAC1 que s'ha fet pública aquest dimecres sense poder escoltar la seva veu directament. Aquestes són les frases més destacades d'un Rosell que ha denunciat la situació viscuda els dos últims anys i també ha parlat d'altres temes d'actualitat com la polèmica pel trasplantament d'Abidal o la situació del Barça.

La presó preventiva

"M'han robat dos anys de la meva vida amb els meus pares, quan més ho necessiten perquè són més grans i em necessiten al seu costat. Em fa molta pena també estar lluny de les meves filles i de la meva dona. En aquests dos anys no he pogut celebrar ni els 18 anys de la meva filla ni els 25 anys de casat amb la meva dona."

"Diuen que em fugaré. És una tonteria perquè aquí tinc la meva família. M'ho han embargat tot. No tinc diners fora i vull mostrar la meva innocència. Per als meus advocats és surrealista." 

"He batut el rècord de presó preventiva per un tema econòmic."

El judici

"Tot comença el 2006, quan una empresa contacta amb mi perquè els hi faci la feina amb la Federació Brasilera i altres assumptes. Negociem la compra, 50% per a mi i un altre 50% per a Joan Besolí. La meva empresa fa d'intermediària. Tenim seu a Andorra, però tot és legal..."

"No hi havia diners públics. No he pagat cap comissió a Teixeira, no és el cas. Si ho hagués fet, no és il·legal però no ho vaig fer".

La situació a la presó

"M' han bloquejat tots els diners. La meva dona no pot ni comprar pa amb els meus diners. És una campiona."

"Estic rebent moltes cartes. Potser faré un llibre a sortir. Aquí tenim Movistar i puc veure els partits."

El Barça

"El veig molt bé. Encara som els millors. Hem de reforçar el lateral esquerre i el davanter centre. També ens cal un lateral dret potent. Substituir Messi és molt complicat. Res s'assembla a ell. Neymar s'hi apropava i però vull veure com està després de les lesions." 

El cas Abidal

"Per resoldre el cas només ha de venir el cosí de l'Abidal i ensenyar la cicatriu. Que cridin a declarar a tota la gent que estava aquell dia al quiròfan i que va intervenir en el trasplantament. Veuran com hi eren l'Abidal i el seu cosí. El que més em dol és que posin en dubte el millor sistema de trasplantaments del món, el de l'Hospital Clínic."

"Jo sóc el de la conversa amb Juanjo Castillo. Només opino el que penso d'Abidal com a persona. És un altre tema. Abidal no es va portar bé amb el club en aquell moment. Ara li desitjo molta sort en la seva nova etapa."

COMENTARIS