Notícies

Roures envia dards a Valverde i Florentino pel tema VAR

Roures envia dards a Valverde i Florentino pel tema VAR
Roures envia dards a Valverde i Florentino pel tema VAR
Mediapro és l'empresa responsable de gestionar l'aspecte audiovisual del VAR a la Lliga espanyola i en les últimes setmanes ha estat a l'ull...
Jaume Roures Mediapro

Mediapro és l'empresa responsable de gestionar l'aspecte audiovisual del VAR a la Lliga espanyola i en les últimes setmanes ha estat a l'ull de l'huracà per algunes decisions arbitrals. El màxim responsable de l'empresa, Jaume Roures, ha sortit a defensar la feina del VAR i ha enviat un dard a Florentino Pérez i Ernesto Valverde pels fets que han passat recentment.

Els errors del VAR

"El VAR ha ajudat a que hi hagi menys errors, però ningú podia esperar que ho encertés tot al 100%. El penal a Vinicius em va semblar claríssim i el gol de Suárez era una falta al porter, però si l'àrbitre no ho veu... No és el VAR qui ho determina, sinó els àrbitres. No ho determinen els realitzadors."

La campanya de Florentino Pérez

"Fins al penal a Vinicius no hi havia problemes. Aquí va començar la campanya orquestrada als mitjans de Florentino. No em sembla bé crear manipulacions... Nosaltres fem les imatges amb qualitat i les enviem a la cambra del VAR. Felicito Velasco Carballo per la bona feina que fan."

Crítica a Valerde

"Amb les sis repeticions es veia clarament que era falta. Hi haurà forofos com Valverde que diran que no era falta i altres que no, però això no té a veure amb la tecnologia. Valverde es va equivocar dient que Cuéllar havia fet comèdia i encara no s'ha disculpat."

Polítics presos

"Que hi hagi gent a la presó em sembla malament. Hi ha hagut actes violents aquests dies a Barcelona i no he vist intervenir la policia ni els fiscals. És sorprenent que puguin bloquejar una ciutat i no passi res i que altres que s'han manifestat pacíficament estiguin a la presó i demanin 25 anys. Si la Justícia és igual per a tots, que s'apliqui."

COMENTARIS