Mercat

Rubi marxarà de l'Espanyol i fitxarà pel Betis

Rubi marxarà de l'Espanyol i fitxarà pel Betis
Rubi marxarà de l'Espanyol i fitxarà pel Betis
Gerra d'aigua freda a l'Espanyol. Després d'uns dies d'eufòria per haver aconseguit el bitllet per jugar a Europa la pròxima temporada, el...
Rubi

Gerra d'aigua freda a l'Espanyol. Després d'uns dies d'eufòria per haver aconseguit el bitllet per jugar a Europa la pròxima temporada, el club perdrà un dels grans artífex de l'excel·lent campanya. L'entrenador Rubi ha comunicat al president de l'Espanyol, Chen Yansheng, que abandonarà l'entitat per fitxar pel Betis la pròxima temporada, segons informen diversos mitjans.

El club andalús va fer fora Setién després de l'última jornada i veu el català com el tècnic ideal per iniciar un nou projecte ambiciós. La proposta esportiva és molt atractiva per Rubi, ja que comptarà amb una plantilla amb més potencial, però, a més, l'oferta econòmica que ha rebut multiplica gairebé per 3 les condicions que tenia amb l'Espanyol actualment.

El conjunt blanc-i-blau ha intentat retenir-lo amb una renovació in extremis però tot apunta que Rubi acceptarà l'oferta del Betis per les 2 pròximes temporades més una d'opcional. El club andalús haurà de pagar una clàusula que ronda els 900.000 euros i l'Espanyol haurà de començar a buscar un nou substitut. El tècnic de l'Espanyol B, David Gallego, i l'ex del Girona, Pablo Machín, són els primers noms que han començat a sonar.

COMENTARIS