Copa

Rubiales presenta les innovadores propostes per a la Copa i la Supercopa

Rubiales presenta les innovadores propostes per a la Copa i la Supercopa
Rubiales presenta les innovadores propostes per a la Copa i la Supercopa
Luis Rubiales ha presentat davant la Junta Directiva de la RFEF el seu nou projecte per modificar el sistema de competició de la Supercopa d'Espanya...
Rubiales

| RFEF

Luis Rubiales ha presentat davant la Junta Directiva de la RFEF el seu nou projecte per modificar el sistema de competició de la Supercopa d'Espanya i la Copa del Rei. El president de la Federació vol introduir nous canvis per modernitzar el futbol espanyol, reduir el nombre de partits i augmentar l'atractiu d'aquestes competicions en unes propostes que s'hauran d'aprovar a l'Assemblea del 29 d'abril.

Per començar, la Supercopa d'Espanya es deixaria de disputar a l'agost i passaria a celebrar-se al mes de gener amb un innovador sistema de Final Four que es disputaria fora del territori espanyol. De moment, Rubiales no ha volgut revelar quins serien els 4 equips que hi competirien però tot apunta que podrien ser els 2 finalistes de la Copa més els 2 primers classificats de Primera. En cas que coincidissin els equips finalistes de Copa amb els 2 primers classificats, es cridaria el següent equip de la Lliga amb més bona posició.

La Copa del Rei canviarà de format totalment, ja que les eliminatòries passaran a ser a partit únic fins a les semifinals, quan seran a doble partit. A més, una de les novetats és que des de la primera ronda hi haurà equips de Regional fins a Primera Divisió, fet que augmentarà l'emoció. Els únics equips que no entraran des del principi a la competició seran els 4 participants de la Supercopa, que començaran a partir dels setzens de final.

COMENTARIS