Champions League

Salah no jugarà contra el Barça

Salah no jugarà contra el Barça
Salah no jugarà contra el Barça
Baixa molt sensible al Liverpool per al partit de tornada contra el Barça de les semifinals de la Champions d'aquest dimarts. Jürgen Klopp ha confirmat...
Salah

Baixa molt sensible al Liverpool per al partit de tornada contra el Barça de les semifinals de la Champions d'aquest dimarts. Jürgen Klopp ha confirmat que Salah no podrà participar en l'enfrontament d'Anfield després del cop que va rebre al cap en el partit de Premier d'aquest dissabte contra el Newcastle.

En declaracions a Movistar, Klopp ha confirmat la notícia: “Salah no podrà jugar demà. Està millor de la seva recuperació però no podrà jugar el partit de Champions." El futbolista egipci va haver de ser retirat de la gespa en llitera i plorant després del fort cop que va rebre al cap en xocar contra el porter del Newcastle en una pilota dividida. El mateix Klopp va informar que després del partit no va ser hospitalitzat i va poder seguir el partit per la televisió del vestidor però les últimes proves han confirmat que el jugador no podrà estar disponible.

La baixa de Salah s'uneix a la de Firmino, ja que el brasiler ha recaigut de les molèsties que tenia i tampoc podrà entrar a la convocatòria contra el Barça. Aquestes absències són molt delicades per al Liverpool perquè es tracten de 2 jugadors clau en els esquemes de Klopp i que aquesta temporada sumen 42 gols (26 Salah i 16 Firmino.

COMENTARIS