Entrenadors

Sampaoli deixa la selecció argentina

Sampaoli deixa la selecció argentina
Sampaoli deixa la selecció argentina
La selecció argentina ja no és la selecció de Jorge Sampaoli. La federació argentina ha fet oficial aquest diumenge a la nit la desvinculació del tècnic,...
Jorge Sampaoli

La selecció argentina ja no és la selecció de Jorge Sampaoli. La federació argentina ha fet oficial aquest diumenge a la nit la desvinculació del tècnic, després d'un mal Mundial de Rússia. 

El tècnic, de 58 anys, cobrarà uns 1,5 milions d’euros, molt menys dels gairebé 7 milions que estipulava el seu contracte, i s’afegeix a la llista de tècnics acomiadats els últims 10 anys: Basile, Maradona, Batista, Sabella, Martino i Bauza. 

Si bé després del campionat del món l’AFA no va prescindir automàticament del cos tècnic, la federació va maniobrar de manera similar a com ho havia fet amb els anteriors seleccionadors: inicialment li van reestructurar l’equip tècnic i posteriorment li van oferir la direcció de l’equip sub 20 en un torneig a Espanya el mes d’agost. 

El llegat de Sampaoli al combinat sud-americà no és brillant: 7 victòries en els 15 partits i la sensació que el vestuari estava en contra de l’entrenador. 

COMENTARIS