Seleccions

Sampaoli: "Tenir a Messi t'obliga a no tenir marge d'error a l'hora de guanyar"

Sampaoli: "Tenir a Messi t'obliga a no tenir marge d'error a l'hora de guanyar"
Sampaoli: "Tenir a Messi t'obliga a no tenir marge d'error a l'hora de guanyar"
L'exentrenador de la selecció argentina, Jorge Sampoli, ha trencat el seu silenci i ha parlat per primera vegada després de l'eliminació al Mundial....

L'exentrenador de la selecció argentina, Jorge Sampoli, ha trencat el seu silenci i ha parlat per primera vegada després de l'eliminació al Mundial. En una entrevista a Marca, un dels temes principals ha estat la relació que va tenir Messi i el fet d'estar obligat a guanyar tenint la presència del futbolista argentí.

La pressió de tenir Messi a l'equip

"Tenir al millor del món en el teu equip t'obliga a una exigència màxima. I la resta hem d'estar a la seva altura. Però de vegades es pot i d'altres, no. I en aquesta lluita estàvem cada dia. Tenir a Messi t'obliga a no tenir marge d'error a l'hora de guanyar."

L'entrega de Messi a la selecció

"Va ser increïble, sobretot per veure'l tan compromès, patint molt quan no es guanyava. El millor jugador de la història estava molt compromès. Messi patia com ningú Li pesava com al que més no haver pogut transcendir grupalment."

El descans de Messi

"Són decisions molt personals. Només ell sap què necessita, i cal respectar-lo."

Pot ser campió Messi al Mundial del 2022

"Clar que sí. Però això necessita un procés, per tot el que va passar fins ara. I els processos no es trenquen, es corregeixen. Per al pròxim Mundial o Copa Amèrica cal millor organització, confiança il·limitada i saber que tot requereix un procés. És a dir, si no es guanya la Copa Amèrica, cal mantenir el procés, no trencar-lo. Ja n'hi ha prou d'aquesta bogeria."

COMENTARIS