Jugadors

Samper: "El moment de quedar-me al Barça és ara o mai"

"Valverde m'ha dit que m'esperava per la pretemporada", afirma el jugador

Samper: "El moment de quedar-me al Barça és ara o mai"
Samper: "El moment de quedar-me al Barça és ara o mai"

"Valverde m'ha dit que m'esperava per la pretemporada", afirma el jugador

Sergi Samper

Sergi Samper

| Mundo Deportivo

Sergi Samper ha deixat enrere la lesió que es va fer amb el Las Palmas, i ja treballa al CAR preparant el pròxim curs. El futbolista explica com ho viu en una entrevista a Mundo Deportivo.

Com està?

"Em trobo bé. […] Ja estic entrenant de ple i amb ganes de començar la pretemporada, on estaré al mateix ritme que els meus companys".

Com va viure la lesió

"No et sents jugador, ni part d'un equip. És que no pots fer vida normal […]. Et passes el dia descansant i amb el peu alçat. Molta impotència, la veritat".

"En aquests moments veus qui està al teu costat. Hi ha molta gent que potser s'oblida de tu, que només apareix als bons moments".

Les cessions

"És clar que no han estat els dos anys que esperava quan vaig marxar del club. M'hauria agradat tenir més minuts i més protagonisme".

"Em vaig posar l'objectiu de ser més intens, de millorar defensivament. És el que m'exigien els entrenadors i crec que he crescut molt en aquest aspecte".

Els motius de les cessions

"Primer, Luis Enrique em va dir que havia de guanyar experiència i que el millor per a mi era marxar".

"Valverde sí que comptava amb mi, però el Barça va tenir un problema de fitxes i al final no vaig poder quedar-me".

Aquesta temporada

"Valverde m'ha dit que m'esperava per la pretemporada. […] Sempre començo molt il·lusionat, però aquesta vegada una mica més si es pot. Després de la lesió porto molt temps parat i sento que el moment de quedar-me al Barça és ara o mai".

"Vaig parlar amb el president. Em va dir que estigués tranquil, que faria la pretemporada amb el Barça i que no em preocupés en aquest sentit".

Objectiu

"Sempre he dit que volia triomfar al Barça i el meu objectiu no ha canviat des de fa anys. Tinc molta il·lusió que aquest any sigui el definitiu".

"Vull fer la pretemporada amb el Barça, de gom a gom, i després ja es veurà".

COMENTARIS