Notícies

Samper: "Vull tornar a jugar i gaudir del futbol"

"M'hauria agradat acabar la temporada aquí i aixecar tots els títols possibles però, a vegades, s'han de prendre decisions"

Samper: "Vull tornar a jugar i gaudir del futbol"
Samper: "Vull tornar a jugar i gaudir del futbol"

"M'hauria agradat acabar la temporada aquí i aixecar tots els títols possibles però, a vegades, s'han de prendre decisions"

Samper comiat

 

El comiat

“Després de vestir la samarreta del Barça durant 18 anys, m’acomiado. És el club de la meva vida i que sempre estimaré. Marxo sense por per començar una nova aventura. Força Barça, avui i sempre."

"No ha estat una decisió fàcil. . No havia pensat marxar amb 24 anys al Japó però m'ha agradat la proposta i crec que era el moment. Vull gaudir del futbol."

Per què el Vissel Kobe?

"Vull tornar a jugar i gaudir del futbol. Vaig parlar amb l'amo del club, Mikitani, i em va convèncer perquè seré la peça clau d'un projecte sòlid i ambiciós que vol jugar l'estil Barça. També em va trucar Iniesta."

Les converses amb Iniesta

"Iniesta ha estat clau. M'ha trucat diverses vegades i m'ha dit que era un bon lloc per crèixer. Piqué va ser el primer que em va avisar de la notícia, estic molt agraït."

"M'ha dit que és una lliga molt tècnica i que gaudiré molt."

La decisió de marxar a mitja temporada

"Ha estat tot precipitat, en 4 o 5 dies. Van venir des del Japó a veure'm, em va trucar l'Iniesta i ha anat molt ràpid perquè em necessitaven per ja."

"M'hauria agradat acabar la temporada aquí i aixecar tots els títols possibles però, a vegades, s'han de prendre decisions."

"Marxo amb la consciència tranquil·la d'haver-ho intentat tot."

"És una decisió arriscada perquè canvies de vida. Vull provar-me i veure fins on puc arribar."

Les lesions

"És veritat que no he tingut sort amb les lesions però no sé què hauria passat..."

Un missatge als joves del planter? 

"Només puc parlar meravelles del club. S'ha de ser molt humil, pensar en el dia a dia, fer cas als tècnics i tocar de peus a terra."

El primer equip i La Masia

"És complicat tenir lloc al primer equip perquè hi ha molt nivell. Quan millor li ha anat al club és quan hi havia més jugadors del planter. No ha de canviar la filosofia del Barça amb La Masia."

Els inicis a la FCB Escola

"Va ser el meu avi i recordo que quan vaig anar a fer les proves, el meu equip va perdre 13-1. Però em van triar i he viscut una vida al Barça."

COMENTARIS