Seleccions

Scaloni confirma que Messi serà titular

Scaloni confirma que Messi serà titular
Scaloni confirma que Messi serà titular
Messi serà titular en el partit amistós que Argentina disputarà contra Veneçuela a Madrid. Ho ha confirmat el seleccionador Scaloni, que ha analitzat el...
Lionel Messi i Lionel Scaloni

Lionel Messi i Lionel Sebastián Scaloni

Messi serà titular en el partit amistós que Argentina disputarà contra Veneçuela a Madrid. Ho ha confirmat el seleccionador Scaloni, que ha analitzat el retorn del futbolista del Barça a la selecció. 

Molèsties de Messi

"Messi està en un moment de la temporada important, on la fatiga se sent, no només ell sinó molts jugadors i això cal tenir-ho en compte".

Alliberar Messi

"Nosaltres alliberem els jugadors quan tenen algun problema o hi ha risc, com el cas de Di María o Otamendi. Demà, ell està disponible i el que passarà després no ho puc dir, perquè és el futur". 

Retorn de Messi

"Per a mi i per a tots és una alegria que torni i poder entrenar-lo. Són pocs els que poden fer-ho, i jo tot i la meva joventut puc fer-ho. Ara el que queda és que l'equip l’acompanyi i que doni el millor de si. Estem tots molt contents de la seva tornada".

Dybala-Messi

"Sí, són compatibles, però cal treballar-lo i no vam tenir temps. Ara considero que no és el moment, no vam tenir molt temps de preparació. Una altra cosa és que un ho pugui fer".

COMENTARIS