Seleccions

Scaloni: "Tinc una conversa pendent amb Messi"

Scaloni: "Tinc una conversa pendent amb Messi"
Scaloni: "Tinc una conversa pendent amb Messi"
La tornada de Messi a la selecció d’Argentina amoïna a la majoria d’aficionats del país i al propi equip tècnic de l’Albiceleste. El...
Lionel Messi i Lionel Scaloni

Lionel Messi i Lionel Sebastián Scaloni

La tornada de Messi a la selecció d’Argentina amoïna a la majoria d’aficionats del país i al propi equip tècnic de l’Albiceleste. El seleccionador Scaloni ha analitzat els primers mesos al càrrec en una conversa amb els mitjans federatius. 

Retorn de Messi

“No dic que hi parlo molt assíduament però sí que tenim relació. Ara aviat parlarem amb ell per intentar que el 2019 s’hi sumi. És una xerrada que tinc pendent amb ell. Per a nosaltres és una cosa important, a qualsevol entrenador li agradaria dirigir-lo i a mi molt més. Tenim una xerrada pendent que esperem acabi de la millor manera. En aquest sentit tots som optimistes, serà positiva”. 

"Espero el retorn d'altres grans jugadors".

Objectius

"L'objectiu nostre és intentar que aquesta selecció arribi al Mundial de la millor manera: en aquest camí hi ha una Copa Amèrica, després n’hi haurà una altra i també unes eliminatòries”. 

Crítiques

" Qualsevol entrenador del món que s'inicia no té experiència, la va agafant al llarg del temps. Alguns comencen en una categoria, d’altres en una altra”. 

“Jo vaig tenir l'oportunitat d'estar en un cos tècnic important, primer al Sevilla i després a la Selecció Argentina. L'experiència és la que tinc. Hi ha gent amb molta més experiència que jo i és evident. Però no em puc enfadar quan es diu això perquè és la veritat”.

COMENTARIS