Entrenadors

Scolari situa Neymar per sota de Messi

Scolari situa Neymar per sota de Messi
Scolari situa Neymar per sota de Messi
El seleccionador de Brasil al Mundial de 2014, Luiz Filipe Scolari, ha analitzat el nivell de Neymar en una entrevista a El Mundo, i ha avaluat la posició...

El seleccionador de Brasil al Mundial de 2014, Luiz Filipe Scolari, ha analitzat el nivell de Neymar en una entrevista a El Mundo, i ha avaluat la posició del davanter al futbol mundial. 

Neymar i el que l’envolta

“Ell ha de saber quin és el punt d'equilibri de tot això [polèmiques extrafutbolístiques], al costat de la seva família i la gent que té cura d'ell. Jo, com a tècnic, conec Neymar pel que fa al camp i en això sempre ha estat espectacular. La resta no m'interessa”.

Pelé i Neymar

"Sabem que només va existir un Pelé i que mai n’hi haurà un altre. Neymar pot ser molt bo, molt espectacular ... Però Pelé? Mai serà com Pelé, perquè només n’hi va haver un i no té hereu. Ningú l’igualarà mai”. 

A l'nivell de Messi o Cirstiano

"[Neymar] a Barcelona va evolucionar moltíssim i gairebé va arribar a aquest nivell, però no és una cosa d'un dia per l'altre. Està en el camí, però necessita temps encara. Potser en un any o dos estigui a aquest nivell".

COMENTARIS