Mercat

Semedo estudia ofertes d'Anglaterra i Itàlia

Semedo estudia ofertes d'Anglaterra i Itàlia
Semedo estudia ofertes d'Anglaterra i Itàlia
En la segona temporada al Barça, Semedo ha millorat el nivell i ha ofert un bon rendiment quan ha actuat de lateral dret. El portuguès s'ha combinat amb...
Semedo

En la segona temporada al Barça, Semedo ha millorat el nivell i ha ofert un bon rendiment quan ha actuat de lateral dret. El portuguès s'ha combinat amb Sergi Roberto en aquesta posició i ha disputat un total de 2.796 minuts pels 3.035 del jugador de Reus.

Malgrat aquest augment del protagonisme, Semedo considera que encara podria tenir més minuts i un rol de titular indiscutible. A la Champions només ha sortit d'inici en 2 dels 6 partits d'eliminatòries i també ha vist des de la banqueta algun partit important de la Lliga.

Davant aquest panorama, el lateral està valorant les ofertes que ha rebut de clubs de la Premier anglesa i la Serie A italiana, segons revela el Marca. Semedo té un bon cartell a Europa i alguns equips han trucat a la porta per incorporar un jugador que va molt buscat per la seva posició.

El preu de sortida del futbolista seria d'uns 35 milions d'euros i caldria veure si el club blaugrana accepta la sortida, ja que hauria de tenir preparat un recanvi per aquesta posició. Una de les opcions seria pujar Wagué, del Barça B, però es considera que encara no està preparat i podria guanyar experiència en una cessió.

COMENTARIS