Lliga

Semedo, l'invencible

La curiosa dada del defensa portuguès aquesta temporada a la competició domèstica

Semedo, l'invencible
Semedo, l'invencible

La curiosa dada del defensa portuguès aquesta temporada a la competició domèstica

Semedo

Nelson Semedo està signant una bona temporada al Barça i s'ha convertit en un habitual en els esquemes d'Ernesto Valverde. Aquest dimarts va ocupar la posició de lateral esquerre davant la suplència de Jordi Alba i va tornar a oferir un rendiment notable sense errades defensives i ajudant a l'equip en atac.

El partit va tornar a finalitzar amb victòria blaugrana i això augmenta l'espectacular registre de Semedo a la competició domèstica. El portuguès no ha perdut en cap dels 23 partits de Lliga que ha disputat i acumula uns registres de 17 victòries i 6 empats, convertint-se en el futbolista de la Lliga que més partits ha jugat enguany sense perdre'n cap. 

Cal recordar que el portuguès no va participar en els 2 partits que el Barça ha perdut aquesta Lliga davant el Leganés i el Betis. La derrota contra els andalusos de l'11 de novembre del 2018 és l'última de l'equip i des d'aleshores encadena una ratxa de 22 jornades consecutives sense perdre.

De fet, en les dues temporades que ha jugat Semedo al Barça, només ha perdut 1 partit de Lliga dels 47 que ha disputat. L'única derrota del seu expedient va ser la del 5-4 al camp del Llevant de la temporada passada. Semedo, l'invencible.

COMENTARIS