Mercat

Semedo podria servir per abaratir l'operació Griezmann

Semedo podria servir per abaratir l'operació Griezmann
Semedo podria servir per abaratir l'operació Griezmann
A grans mals, grans remeis. El Barça no tenia la intenció de vendre Semedo aquest estiu però la petició del jugador de marxar a l'Atlètic de Madrid és...
Semedo

A grans mals, grans remeis. El Barça no tenia la intenció de vendre Semedo aquest estiu però la petició del jugador de marxar a l'Atlètic de Madrid és ferma i el club blaugrana ja ha començat a pensar una sortida que el pugui beneficiar. De moment, la direcció esportiva ha taxat el preu del traspàs del portuguès en 50 milions d'euros perquè considera que és un jugador amb molt potencial i que podria ser titular en la majoria d'equips europeus.

Tot i això, veient que el gran interessat per fitxar Semedo és l'Atlètic, el Barça vol aprofitar la situació per intentar abaratir l'operació Griezmann, segons informa Mundo Deportivo. La clàusula del francès és de 120 milions d'euros però si s'aconsegueix arribar a un acord amb el club matalasser per per incorporar el lateral portuguès, el preu baixaria ostensiblement i l'operació es podria pagar a terminis, un fet que agrairien les delicades arques econòmiques del club.

Davant aquest panorama, en els pròxims dies es podrien establir converses per treballar una fórmula que pugui satisfer totes les parts. A banda d'aquest tema, el club també haurà d'estudiar si busca al mercat un lateral dret nou o confia en l'ascens de Wagué.

COMENTARIS