Lesions

Semedo surt de l'hospital però és dubte per a la final de Copa

Semedo surt de l'hospital però és dubte per a la final de Copa
Semedo surt de l'hospital però és dubte per a la final de Copa
Nelson Semedo s'ha vist obligat a passar la nit de diumenge a dilluns a l'hospital de Bilbao després del fort cop que va rebre al cap en la primera...
Semedo

Nelson Semedo s'ha vist obligat a passar la nit de diumenge a dilluns a l'hospital de Bilbao després del fort cop que va rebre al cap en la primera part del partit contra l'Eibar. El portuguès va ser substiuït al descans i el club va informar que havia estat traslladat a un centre hospitalari per fer-li proves complementàries.

Després de tota la nit en observació, el jugador ha superat satisfactòriament les proves realitzades per la contusió cranial i ha rebut l’alta hospitalària. Semedo ja ha tornat cap a Barcelona i el club ha informat que a partir d'ara seguirà el protocol establert en aquest tipus de casos i es valorarà la seva tornada als entrenaments.

Ara caldrà veure com Semedo evoluciona durant la setmana i pot estar disponible per a la final de Copa de dissabte al Benito Villamarín contra el València (21h) on apuntava a ser titular en la posició de lateral dret.

COMENTARIS