Notícies

Sergi Roberto: "Pot ser un gran any per a nosaltres"

Sergi Roberto: "Pot ser un gran any per a nosaltres"
Sergi Roberto: "Pot ser un gran any per a nosaltres"
Sergi Roberto ha valorat les opcions del Barça fins al final de temporada i s'ha mostrat il·lusionat per poder guanyar els 3 títols aquesta...
Sergi Roberto

Sergi Roberto ha valorat les opcions del Barça fins al final de temporada i s'ha mostrat il·lusionat per poder guanyar els 3 títols aquesta temporada. En una entrevista a l'Sport, el futbolista de Reus també ha parlat sobre l'enfrontament contra l'Atlètic.

La Lliga

"Encara queden vuit partits de Lliga i la diferència és bona per a nosaltres. La veritat és que no m'esperava estar a la jornada 30 amb la classificació així, però encara no hi ha res decidit. Poden passar moltíssimes coses."

Guanyar l'Atlètic

"És el segon en la classificació i les coses es podrien complicar si no guanyem. En canvi, si guanyem o empatem, el marge de punts seria molt interessant."

La Champions

"És una competició que al mateix temps veus molt a prop i molt lluny. Jo crec que pot ser un gran any per a nosaltres: després de caure com vam caure en temporades anteriors, està clar que la Champions és un somni per a tots."

"Tinc dues Champions al palmarès, però al final el jugador se sent important quan està dins del camp i jo no vaig poder participar a les altres. Per a mi, jugar una final de Champions seria impressionant."

Coutinho

"Tots passem per moments millors o pitjors, però estic convençut que triomfarà al Barça."

Piqué

"Ja ha demostrat que és dels millors centrals del món, sinó el millor. Si físicament està bé, el seu nivell és increïble. I el caràcter guanyador forma part de la seva manera de ser: sempre vol guanyar i aporta molt bon rotllo a tots els companys. Si està així, és increïble."

COMENTARIS