Notícies

Sergi Roberto, Semedo i Malcom participen a l'entrenament

Sergi Roberto, Semedo i Malcom participen a l'entrenament
Sergi Roberto, Semedo i Malcom participen a l'entrenament
El Barça s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva per preparar l'últim partit del 2018. El conjunt d'Ernesto Valverde rep el Celta de Vigo...
Sergi Roberto

| FCB

El Barça s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva per preparar l'últim partit del 2018. El conjunt d'Ernesto Valverde rep el Celta de Vigo dissabte a les 18.30h amb l'objectiu de mantenir la ratxa dels últims partits i continuar líders de la competició domèstica.

En la sessió d'aquest dijous hi han participat Sergi Roberto, Semedo i Malcom, 3 futbolistes que han estat lesionats en els últims temps i que podrien rebre l'alta mèdica abans de l'enfrontament contra el Celta al Camp Nou. La sessió de divendres serà la definitiva per avaluar la seva situació i saber si poden entrar a la convocatòria. Valverde també ha decidit cridar 2 jugadors del Barça B com Miranda i Chumi per reforçar l'entrenament del primer equip.

El club també ha informat que s'ha produït un control antidopatge a Ter Stegen, Denis Suárez, Malcom, Lenglet, Aleñá i Vermaelen i que el pròxim entrenament tindrà lloc divendres a les 18h.

COMENTARIS