Rival

Setién: "El Barça sense Messi també és un gran Barça"

El tècnic del Betis analitza el partit contra el Barça

Setién: "El Barça sense Messi també és un gran Barça"
Setién: "El Barça sense Messi també és un gran Barça"

El tècnic del Betis analitza el partit contra el Barça

L'entrenador del Betis, Quique Setién, ha atès aquest migdia als mitjans de comunicació, en la prèvia del partit al Camp Nou. Setién s'ha desfet en elogis cap al Barça i cap a Messi. Diu que no sap si jugarà l'argentí, que ha tornat a la convocatòria de Valverde, però afirma que sense ell el Barça també ha demostrat ser un gran equip. 

Situació de l'equip i canvis a l'11

"Tenim alguns jugadors que encara no estan bé, com Francis, alguns dubtes amb Loren amb una infecció... I la situació de Javi Garcia, que està bé però que fins a la setmana vinent no s'incorporarà al grup".

"El podem modificar l'11 per l'estat dels jugadors físicament. Pel partit d'Europa League que vam jugar. Espero que estiguem el millor possible. Segur que hi haurà canvis. En alguns llocs necessitem refresc".

Messi

"Tots sabem qui és Messi. L'hem de tenir en compte sempre. És qui més cops desequilibra, qui més gols fa i qui més assistències dóna. Però la realitat és que el Barça sense Messi també és un gran Barça. Ja ho hem vist com han aprofitat l'oportunitat jugadors que estaven jugant menys".

"Jugui o no jugui Messi... també serà un partit complicat".

Possessió

"Ho intentarem, treure la pilota al Barça. No sé si ho aconseguirem, perquè el Barça fa 25 anys que juga així. I nosaltres any i mig. La realitat no és la mateixa. Però nosaltres tenim arguments amb la pilota que ens podria permetre tenir una possessió relativament alta comparada amb el que acostumen a tenir-la els rivals del Barça".

Declaracions sobre Bartra

"Ja el dono per tancat aquest tema. El que jo miro de fer amb els jugadors és estimular-los i que no es conformin".

 

COMENTARIS